Korset med Facebook-innleggene

Facebook-innleggene er essensen av god kommunikasjon. Det kommer alltid nye tips om hvordan du kan se perfekt ut.

Du sitter foran din egen side og vil produsere et innlegg, men feltet vil ikke fylles opp. Mange nettstedoperatører som fortsatt leter etter de perfekte Facebook-innleggene og fortsatt ikke vet hvordan de skal nærme seg dem, er kjent med dette problemet. Overskriften representerer allerede et viktig poeng, men strukturen på Facebook-innleggene spiller også en stor rolle.

De tre viktige trinnene:

Før du skriver innlegget er det viktig å først vurdere hva du ønsker å oppnå med dette innlegget. Vil du ha mange klikk, fokuserer du på andre ting enn en som er ute etter en utveksling. Det er nettopp dette utvalget av ditt eget mål som sørger for at de første ideene til Facebook-postene kommer opp. Hvis du vil ha flere kommentarer , vet du at du bør inkludere spørsmål så mye som mulig og sørge for at temaene også kan vekke ulike meninger. Hvis Facebook-innleggene handler om et produkt, bør meninger spørres direkte her.

Hva skal jeg skrive i innleggene? Det er spørsmålet om alle spørsmål, og her er det fullt mulig å lage flere varianter for et innlegg og deretter bestemme hvilken som har best effekt. Du bør også konsultere andre meninger og spørre ansatte eller venner. Skal Facebook-innleggene krydres med videoer eller bilder? Er en ren tekst nok eller må en lenke inkluderes? Er linken en sikker kilde? Alle disse spørsmålene må besvares før du sender inn.

Å holde øye med målgruppen er noe de fleste sideeiere synes er spesielt vanskelig. Som allerede nevnt er det mulighet for direkte å begrense målgruppen for Facebook-poster og dermed kun henvende seg til de personene som også er interessante for operatøren selv. Men hvis du ønsker å holde flere alternativer åpne, kan du dele Facebook-innleggene dine med alle fans og ta risikoen med å ikke tiltrekke deg så mye interesse. Men du kan også dele innleggene offentlig og komme i riktig stemning for en målgruppe. Den mest interessante informasjonen for den respektive målgruppen bør da være med i innlegget. Dette kan være bilder så vel som viktige fakta.